Pély Barna szerzői est

Pély Barna szerzői est2016/09/30 | Péntek

Kapunyitás: 20 h

Belépő: 1000 huf


Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.
Saját szólókarrieje építése mellett jelenleg is a B The First („You told me that you loved me”, „Aztán miért”), és a United („Végső Vallomás”, „Hófehér Jaguár”, „Keserű méz”...) énekes-gitáros frontembere és dalszerzője.
2003-2006-ig zsűriként, 2010-ben szakmai tanácsadóként résztvevője volt a Tv2 Megasztár című énekes tehetségkutató műsorának.
2007-től a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének Jazz-ének Szakvezetője.
2016-ban a Dal 2016 (Eurovíziós dalverseny) legjobb 18 dala közé jutott a B the First - You told me that you loved me című dalával.
Ezen az akusztikus koncerten egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett bluest gitár van nála , ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüjön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe.
Énekstílusa, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla:
hogy ”Ez nem jött át!”.

Videók:
http://www.petofilive.hu/video/pely-barna-rock-the-world-live/
http://www.mediaklikk.hu/video/pely-barna-panic-room/
http://youtu.be/ggIQqzJP29E
http://youtu.be/yWhqucHZejk
http://www.mediaklikk.hu/video/pely-barna-dressed-to-kill/#


Elmúlt programok >>

Helynekem Facebook
Helynekem hírlevél
Helynekem Egyesület